Tässä vähän ajan sisällä on ilmestynyt parikin uutta pahvilaatikkoa, joissa ollaan porukalla leikitty. Tai pääasiassa minä ja Panda niissä ollaan oltu, Wallua ei ihan niin paljon kiinnosta niissä leikkiä. Vuorotellen ollaan Pandan kanssa laatikossa riehuttu ja täppäilty sieltä toisiamme.

Toi yksi pahvilaatikko oli ihanan pieni. Sinne kun änkesi niin joka kolo ja kulma oli täynnä Kisua, hih. :)
1654281.jpg

Toi Panda ei kyllä ihan saanut laatikkoa täytettyä sinne mennessään...
1654328.jpg

Eilen meille tuli vähän isompi loota täältä ja se oli ihan täynnä ruokaa! Kyllä nyt koitti onnenpäivät! :) Pandan kanssa tarkkailtiin kun äippä tyhjensi laatikon sisältöä lattialle ja katteltiin mikä on kenenkin ruokaa. Kyllä nyt riittää syömistä joksikin aikaa, ei tarvitse vähään aikaan äipän käydä ruokaostoksilla.

Sitten tällasia muovisia laatikoita pyöri joku päivä vähän aikaa lattialla ja minä tietty heti testasin sitä paremman kokoista - eli tota pienempää tietty.

"Jaa miten niin tää on liian pieni mulle? Siis kyllä mie oikeesti tähän mahdun!"
1654269.jpg

"Kato nyt, ihan hyvin mahduin. Enkä varmasti mee tohon isompaan lootaan, kerta tää on mulle sopiva"
1654270.jpg

Tänään me putsattiin putipuhtaaksi Pandan kanssa vähän pienempi laatikko, tai siis tuollainen rasia. Äippä antoi meille broileria ja loput se pakasti ja kun me kerran Pandan kanssa siinä jaloissa koko ajan pyörittiin, niin saatiin sitten rasia nuoltavaksi. Sulassa sovussa sitä siinä puhdistettiin.
1654335.jpg

Ja lopuksi vielä PPP eli Päivän Pakolliset Pandat. Eli söpöilykuvia tosta rääpäleestä.

Auringonpaisteessa
1654288.jpg

Ihmeellistä jökötystä, rinta rottingilla ja kaikkee.
1654301.jpg

Ja sitten vielä pari unikuvaa
1654303.jpg

1654290.jpg