Niinkuin varmaan näkyy, niin meitin blogi on joutunut pienen muodonmuutoksen kohteeksi ja nimikin vaihtui sitten samalla. ;) /Edit: eipäs vaihtunutkaan, kts. alempaa/

Äippä työsti koko illan tätä uutta ulkonäköä ja nyt se on vihdoin valmis. Mitäs tykkäätte? Nii ja kertokaahan jos joku mättää tai blogi näkyy tyhmästi. Äippä saa huomenna (tai siis tänään, kello on näköjään jo vaikka mitä) korjailla sitten ja muutenkin tekee vielä pieniä muutoksia ja hienosäätöä. Meidän kotisivut poistuu käytöstä ja sieltä tulee jotain sisältöä tänne vielä, eli nää sitten vähän niinku korvaa ne jatkossa.

Panda oli innokkaana (turhankin kuulemma) auttamassa äippää muutostyössä. Musta tuntuu että se on vaan vaikeuttanut hommia, kun on sohinut jotain omaansa näppäimistöllä.

Katsotaan kuinka kauan äippä tykkää tätä uutta ulkonäköä katella, kun toi edellinenkin oli sen mieleen. Uus linkitysnappi tulee heti kun äippä jaksaa/ehtii sellaisen tehdä.

/Edit: Haha, ei äippä osaakaan päättää mitä me ollaan. Auttakaa nyt kaverit! Blogin nimeksi Wauhtikolmikko vai Wauhtitassut?! :D