Me ollaan saatu kamuilta tällasia hienoja tunnustuksia, mutta johtuen tuosta meitin nettikatkoksesta, päästään nyt vasta lätkäsemään ne tähän näytille ja kiittämään ihan tässä kaikkien nähden. Nämä on tainnut jo kiertää kaikkien meidän kavereiden blogeissa, joten ei laiteta näitä enää eteenpäin.

1491555.jpg

Tollasella kivalla tunnustuksella meitä muisti Miiru, PikkuVeikka ja Neiti Valtonen, Vilma ja Seppo  sekä Aliisa. Kiitos kaikille, jotka meille tämän prenikan antoi.


Sitten me saatiin Kanelilta ja Vaniljalta tällanen hieno tunnustus myöskin. Kiitos teille!
1491556.jpg

Ja sitten toi Perdita haastoi meidän äipän tällaseen pieneen kyselyyn, joten annetaan sille sitten kirjoitusvuoro ja vastatkoon kysymyksiinsä.

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
Tämä taitaapi olla tämän blogin 211. viesti. Vanhassa Livejournalin blogissa, jossa kirjoiteltiin vuosina 2004-2006 ennen kuin tänne siirryttiin, on vielä lisää postauksia, mutta en jaksa mennä tarkistamaan kuinka paljon niitä siellä on.
2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
No silloin 2004 kun aloin kirjoittamaan silloisille kotisivuille kissojen päiväkirjaa, en tienytkään mistään blogeista vielä, vaan kutsuin sitä ihan nettipäiväkirjaksi. En muista mistä se idea lähti, kunhan teki mieli höpötellä kissojen asioista muille kissakavereille ja itselleen kirjoittaa tapahtumia muistiin. Myöhemmin tuntui kuitenkin järkevämmältä irtauttaa päiväkirja kotisivuista omaan blogiosoitteeseen.
3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
No blogeja lueskelen päivittäin, niin kissakavereiden kuin ihan muitakin, sähköpostin käyn tsekkaamassa, muutamalla kissa-aiheisella foorumilla käyn lueskelemassa, vaikka harvemmin kirjoittelen nykyään. Sitten tulee vierailtua monilla erilaisilla kissasivuilla, Iltalehden sivuilla, Telkku.comissa ja tietty blogilistassa. Onhan noita vaikka mitä, tuossa nyt muutama.
4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
Kissoilla on kotisivut juu, ainakin vielä toistaiseksi (linkki löytyy tuosta oikeasta yläreunasta).
5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
Englanti sujuu ja ruotsikin ihan kohtalaisesti.
6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
No en edes viitsi luetella kaikkia. Ainakin Salkkarit, Simpsonit, Serranon perhe, (Suomen) Huippumalli haussa, Täydelliset naiset, Ruma Betty ym. turhaa hömppää.
7. Hissi vai portaat?
Riippuu kuinka monta kerrosta pitää kivuta. Jos enemmän kuin kaksi kerrosta, menen hissillä.
8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
Eipä minulla tuollaisia ole.
9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.
Kaikki jotka eivät ole tätä vielä tehneet, saavat tämän itselleen napata.

Loppuun vielä pakollinen Walluposeeraus.
1493578.jpg