Jaahas, jäi taas tällä viikolla blogin päivitykset vähille, kun toi äippä meni ja sairastui sitten flunssaan tuossa heti maanantaina. Sille nousi tosi korkea kuume ekana päivänä, eikä se sitten jaksanut auttaa meitä päivittelemään tätä blogia. Tuolla se vaan makoili kuolleena sängyllä, tai no ei ehkä ihan kuolleena mutta melkein. Mekin käytiin Kisun kanssa välillä sen seurana makoilemassa ja antamassa kehräyshoitoa, mutta ei varmaan kehrätty tarpeeksi kovaa, kun ei se vieläkään ole oikein kokonaan tervehtynyt, vaikka tänään on liikkeellä jo ollutkin. Mutta toivottavasti se tosta jouluksi kunnolla tervehtyy.

Sillä on vielä pari joululahjaakin ostamatta ja aikoo kuulemma tänään mennä niitä ostelemaan. Se vähän nyt venähti, kun ei alkuviikosta päässytkään. Parempi olisi sitten mennäkin sinne ostoksille, kun kuulin sellaisia huhuja ettei se ryökäle ole mulle ja Kisulle vielä mitään joululahjaa ostanut. Siis voitteko kuvitella! Ei sillä, että me oltais jotain toivottu tai jotain erityistä tarvittais, mutta silti.

Ainiin ja siitä tuli mieleen, että tänään oli postilaatikkoon ilmestynyt salaperäinen paketti meidän kamuilta tuolta Belgiasta asti oikeen. Siellä on kuulemma meille joku ylläri, mutta ei me saatu vielä nähdä mitä siellä on, eikä äippäkään tiedä mitä siellä on! Varmasti jotain kivaa. :) Hienot kissapaperit siinä ainakin oli. Vähänkö jännää, kun saadaan se aattona avata. Kiitoksia vielä kerran Kittylle, Felixille, Hannahille, Tessalle ja ihmiselle tietty kans paketista, joka arvonnassa voitettiin. :)

Me osallistutaan tässä samalla tämän viikkoiseen Kissakuvahaasteeseen, jonka aiheena on uusi.
Näissä meidän kuvissa ei kyllä ole mitään muuta uutta, kuin että ne on ihan tuoreita kuvia meistä. Jaa miten niin äipällä ei mielikuvitus oikein toimi flunssaisena. ;) No tässä kuitenkin uusia kuvia meistä.

Makoilin vaihteeksi tuossa Kisun pedissä, kun ei se siinä pahemmin nyt ole makoillut, kun viihtyy tuolla kovalla lattialla mielummin, kun siellä on se lattialämmitys. Taisin kuulla pitkästä aikaa vähän hiirten rapinaakin tuolta vintiltä, joten pakko oli höristellä korvia siihen suuntaan.
1145632.jpg

Niin. Tossa se joka ikinen päivä makoilee. The rättiäkään ei ole enää lattialla pyörimissä, mutta kyllä se siinä silti viihtyy.
1145634.jpg

Tähän malliin me tultiin äipän sänkyyn makoilemaan ja antamaan kehräyshoitoa. Huomatkaa kuinka tuo Kisu yrittää salamyhkäisesti tulla iholle. Se venytteli oikein makoisasti ja kappas, vahingossa muka unohti jalat tohon mun beban päälle. Salee oli suunniteltu juttu, että pääsi mun kanssa kosketuksiin. Mutta eipä tuo meikäläistä juuri haitannut, jatkoin vain uniani.
1145636.jpg

Mutta näihin väsyneisiin tunnelmiin lopetellaan tämä postaus. Odotellaan Kisun kanssa rauhallisesti joulun saapumista tuolla unten mailla ja uneksitaan kaikista kivoista joululahjoista. Vielä ei kyllä mikään kovin erikoinen joulufiilis ole, kun eihän täällä ole edes lunta maassa!
1145633.jpg

Mikäs se siellä kurkkii? Onko se tonttu? Ehei, se on Kisu The Lautaussilmä takan päällä omassa prinsessapedissään.
1145635.jpg

Toivotellaan tässä jo hyvät joulut kaikille kamuille, jos ei ehditäkään/jakseta kirjoitella ennen aattoa ja jos jotkut kamut lähtee jo joulunviettoon, niin menee sitten ainakin joulutervehdykset perille. Eli

Oikein Hyvää Joulua kaikille meidän kamuille karvoihin katsomatta!