Äippä osti meille tossa päivänä eräänä uuden kuljetuslaukun. Ennestään meillä on ollut sellanen pieni kuljetusboxi, mutta Wallu ei pysty siellä yhtään matkustamaan, kun sille iskee kauhea paniikkikohtaus siellä, joten nyt äippä kokeilee josko matka sujuisi tuolla kuljetuslaukussa paremmin. Meillä on pian ne rokotukset edessä ja tällä kertaa mennään yhtä aikaa. Ennen Wallu on matkannut autossa valjaissa, jotka on turvavöissä kiinni, mutta lääkärissä tarvitaan kuitenkin kahta kuljetuslaatikkoa, kun yhteen ei molemmat mahduta ja valjaissa äippä ei uskalla Wallun kanssa sinne mennä, jos vastaan tulee koiria.

Tutustuttiin Wallun kanssa heti tohon uuteen kuljetuskassiin ja mie rakastuin siihen ensisilmäyksellä! :) Muutenkin tykkään hyöriä ja pyöriä kaikenmaailman kasseissa ja laukuissa, niin täähän oli oikee unelma. Kehräsin koko ajan ihan hirmuisesti kun tutkin laukkua ja pistin sinne maaten. Vaikka miun ilmeeni voisi kertoa jotain muuta, niin oikeasti rakastuin tuohon laukkuun ylikaiken ja siellä oli ihana ola, pyöreet ihmettelevät silmät nyt vaan kuuluu mun perusilmeeseen. ;)
1028520.jpg

Iiiiihana!
1028521.jpg

Äippä alkoi jotain urputtamaan, että Wallunkin täytyisi saada siihen tutustua, kun sitä varten se muka vähän ostettiin ja jouduin sitten luovuttamaan laukun Wallulle vähäksi aikaa, vaikka jätkää ei yhtään edes kiinnostanut se. Se olis heti vaan halunnut tulla pois sieltä, eikä ymmärtänyt yhtään kuinka mukavaa siellä on. Mie vaan ihmettelen vieressä ja odottelen malttamattomana omaa vuoroani taas.
1028526.jpg

Tuu pois jo! Mun vuoro!
1028523.jpg

Kuten ilmeestä voi päätellä, ei tainnut laukku olla Wallun mieleen, eli saas nähdä voiko se tuollakaan matkustaa, vaikka onkin isompi ja mukavampi kuin tuo vanha kuljetusboxi. Ilmeisesti se on Wallulle siltinkin liian pieni, se kun ei yhtään tykkää ahtaista paikoista, eikä siksi ole pystynyt vuosiin matkustamaan boxissa.
1028525.jpg

Mutta minulle tämä laukku kelpaa vallan mainiosti, jos Wallu ei tätä halua. Olen tämän nyt hyväksi todennut ja tahdon kyllä matkustaa tässä jos suinkin mahdollista.
1028522.jpg

Isketään kaksi hiirulaista yhdellä tassulla ja osallistutuaan näillä kuvilla myös Kissakuvahaasteeseen, vaikkei näissä kuvissa vielä laukun kanssa matkalla ollakaan.