Taas tuli uusi ihana laatikko kotiin. Tällä kertaa aika pienikokoinen, mutta kyllä sinne juuri ja juuri mahtuu. Vähän oli ensin ongelmia että miten tuon takapuolen sai sinne aseteltua, mutta kyllä sekin sinne mahtui kun kunnolla änkesi. :) Wallu ensin vaan naureskeli vieressä että oon muka joku läskiperse, mutta menipäs hiljaiseksi kun sain kun sainkin itseni mahtumaan sinne, nih!
(Äipän mielestä tää on huvittava kuva, kun mulla on taas silmät suurena kuin lautaset ja töyhtöhyyppäkin töröttää pystyssä keskellä päälakea)
408383.jpg

Wallu ei itse mahtunut sinne laatikkoon kunnolla. Ei se mikään läski ole, mutta kuitenkin mua isokokoisempi vaikka laiha onkin, ettei se viitsinyt edes ahtaa itseään tuonne. Se sitten tyytyi vaan tossa laatikon kannen päällä makoilemaan ja leikki tuolla äipän tekemällä narupallolla.
408381.jpg

Tuolla laatikossa oli tosi kiva leikkiä lelujan kanssa ja äippä on kannellut mua siinä ympäri kämppää, joka vasta ihanaa onkin! Mutta nyt varmaan hiljennytään pariksi päiväksi kun ei ehditä nettiin piipahtaa. Mennään jatkamaan laatikkoleikkejä ja lomailemaan äipän kanssa. :)