Tulee hieman viiveellä meidän joulukuulumiset, mutta ainakin tämän vuoden puolella vielä. :D
Lauantaina aaton aattona meillä siivoiltiin koko päivä ja siivouksen jälkeen meille tuotiin joulukuusi sisälle! :D Se on sitten aina yhtä jännää. Nuuskein ja tutkein ja maistoin kuusta joka puolelta ja kävin kaikki paikat läpi mihin vain lattialta käsin yletin.
321750.jpg

Wallukin kävi pari kertaa kiertämässä kuusen ympäri, mutta sitä se touhu ei kiinnostanut niin paljon kuin minua, joten jäin yksinäni tutkimaan kuusta ja seuraamaan vierestä kun kuusi koristeltiin.
321745.jpg

Jouluaattona sitten availtiin lahjoja ja syötiin herkkuruokaa. Me saatiin herkullista sydäntä ja Wallu sai vielä lisäksi sen suurinta herkkua maksaa, ihan joulun kunniaksi. Ja voi että se olikin tyytyväinen kun sai syödä suurinta herkkuaan, se söi mahansa täyteen ja nukkui koko loppupäivän tyytyväisenä. Lahjojen availukaan ei jaksanut sitä enää kiinnostaa, kun se oli saanut parhaan joululahjansa: kunnon lihaa pitkästä aikaa. :)

Lahjojen availu oli jännää puuhaa. Joka puolella oli paljon lahjapapereita ja naruja, mutta minua kiinnosti ne rapisevat paperit enemmän kuin ne narut, joita en edes saanut pureskella. Pyörein ja syöksyin papereiden joukossa ja revin papereita rikki ja voi että se oli mukavaa. :D

Sitten voisi kertoa mitä me saatiin lahjaksi. Wallu sai uudet valjaat, jotkut Vänttisen valjaat, kun vanhat oli niin puhki kuluneet kovassa käytössä. Minä sain herkullisia pussi- ja purkkiruokia eläinkaupasta ja vähän herkkuja. Sitten me saatiin aivan ihana hiirikeppilelu! :D Sellainen musta keppi, jonka päässä töröttää hiiri, jolla oli pari sulkaa takapuolessa, mutta eipä ole enää kun minä ja Wallu revittiin ne irti. :D Se hiirikeppi on aivan ihana, ollaan leikitty sillä jouluaatosta asti joka ikinen päivä. Sitä on kiva raahata kuusen alle ja riehua siellä niin että äippä hermostuu.

Tässä vielä kuvia lahjojen availuhetkestä:

Jee jee, mun lahja, mun lahja, mun lahja!!
321747.jpg

Iiiihania lahjapapereita. (Taka-alalla näkyy se hiirikeppi)
321748.jpg

Huomatkaa mun nätti rusetti kaulassa :)
321749.jpg

Wallua ei lahjojen aivailu kauheasti kiinnostanut, kun oli niin mukavasti syönyt herkkuruokaa. Tuossa se vain katseli vierestä uudet valjaat päällä ja rusetti nurkkaan heitettynä.
321746.jpg

Jouluaatosta on kulunut jo viikko ja sen aikana ollaan ehditty Wallun kanssa monet kerrat riehua ja leikkiä kuusen alla. :D Yhtenä aamuna yllätettiin ihmiset kun oltiin vähän sisustettu uudelleen. Kuusen nauhat oli revitty lattialle, olohuoneen pöydältä oli tavarat vedetty pöytäliinan mukana alas ja yhden joulupallon kuusesta oltiin viety sohvalle. Hih, oli siinä noilla ihmettelemistä. :D Kuusen oksia on myös kiva järsiä ja repiä ja Wallu on erikoistunut juomaan kuusen jalasta. Eli paljon iloa kuusesta. :)