Kisuhan on meillä se virallinen tulostusvahti joka syöksyy aina paikalle kun ihmiset tulostaa jotain papereita ja kyttää sitä silmät pyöreänä innostuksesta. Mutta tässä vähän aikaa sitten minäkin kiinnostuin kyseisestä puuhasta ja menin Kisun kanssa kyttäämään tulostettavia papereita, ja niitä meinaan tuli paljon!

Heti kun ensimmäinen paperi alkoi tulostua, Kisu juoksi äkkiä paikalle kytikseen ja minä seurasin perässä. Siinä me sitten sitä ihmeteltiin ja Kisu oli niin täpinöissään että nytkähteli paperin tulostuksen mukaan. Lopulta puuha meni Kisun osalta niin jännäksi, että se alkoi lyömään täysillä ulos tulevia papereita niin että ne repesi osa. Äippä ei tuosta kauheasti tykännyt ja työnsi Kisun pois. Pian se kuitenkin tuli takaisin ja tällä kertaa syöksyi tassut ojossa sinne kohtaan, josta ne paperit lähtee liikkeelle ja onnistui jumittamaan yhden paperin tulostimen sisälle. :D Äippä tuskasteli jonkin aikaa ryttääntyneen paperin irrottamisen kanssa, mutta sai sen onneksi pois välistä ja tulostus jatkui. Lopun aikaa se tosin piti Kisun sylissä, kun se oli niin täpinöissään ja innoissaan siitä touhusta että meinasi vallan seota.

Musta pieni poseerauskuva tulostimen vierellä
268203.jpg

Tässä kuvassa mä ihmettelen tuon Kisun innostusta tulostamista kohtaan. Se oli aivan vauhkona ja mun teki mieli vähän läppästä sitä, että rauhottuis, mutta en sitten viittinytkään.
268204.jpg