Täällä oli ihan kauhea myrsky eilen illalla ja yöllä vielä kauheampi. Joka paikka natisi ja rapisi ja tuuli tuiversi nurkissa. Tämä poika ei kyllä känyt ulkona eilen lainkaan, ovella kävin vaan kääntymässä. Jossakin vaiheessa iltaa siellä satoi sitä valkoista räntääkin. Ja nyt aamulla kun heräsin ja vilkaisin ikkunasta reviireitäni, huomasin että siellä on ihan vähän sitä lunta. Ei kyllä ole maa vielä kunnolla valkonen, mutta jotkut katot ja kivetykset on hiukan lumessa. Tänään kävin sitten jo hiukan ulkotarhassakin käväsemässä äipän kanssa kun se siivoili sitä tarhaa, mutta mua ei kyllä yhtään hotsittanut olla siellä kylmässä pidempään.
Ja nyt just muuten alkoi satamaan kunnolla lunta! :D Ennen olen kyllä heti halunnut mennä äipän kanssa ensilumen aikaan lenkille, mutta nyt ei kyllä jotenkin yhtään kiinnosta. Jokos siellä muualla päin Suomea on tullut lunta?

Tässä vielä hetki sitten napattu kuva tuosta lumipyrystä mun reviirilläni. Eihän se kauheen hyvin tosta kuvasta näy, mutta yhdessä vaiheessa siellä tuli kyllä oikeen kunnolla sellasia isoja lumihiutaleita
237088.jpg