Nyt vasta pääsen kirjoittamaan eilisestä, kun sain ihan hitsin hyvää ruokaa. Siis ekaks aamulla oli tarjolla sitä juustoa joka jo pelkästään on oikeen luxusta, mut sit me saatiin Kisun kanssa vielä mun superherkkuruokaani (kuivaruuan ohella tietysti) nimittäin tuoretta raakaa maksaa! :D Voi jehna että se oli hyvää, niinkuin aina. Kauhealla vauhdilla vedin sen nassuun ja olin tosi tyytyväinen olooni koko loppupäivän.

Tiesittekö muuten että maksa on ainoa ruoka jonka meitsi syö nopeammin kuin Kisu! Ja muutenkin maksa on ainoa ruoka, joka ei tuolle Kisulle niin hyvin maistu, kun muuten se vetelee sekunnissa kaiken ruuan mitä sen kuppiin vaan ilmestyy. Yleensä Kisu on silti syönyt sen kaiken maksan mitä on saanut, ei tosin millään suurella ruokahalulla mutta kuitenkin. No eilen se sitten yllätti ihan totaalisesti mut ja äipän kun se jätti sen maksan lopun syömättä, ei se syönyt varmaan ku puolet. Siis toi ruuan jättäminen on jotain ihan uskomatonta tolta meidän herkkupeppu-Kisulta! Mut mähän en voinut antaa niiden Kisun herkkulisten maksajämien joutua mihinkään roskiin, vaan meitsi päätti vedellä kaikki loput mitä siltä jäi. Ai että kun oli maha täynnä sen jälkeen kun sain vielä vähän extramaksaa. Ja silläkin yllätin äipän ihan totaalisesti, kun mähän en ikinä syö kenenkään jämiä, vaan se on toi Kisu joka aina syö mun jämäni.
Hih, ihan kiva välillä sekottaa ton äipän päätä tällasillä asioilla. ;) Harmi kun tota maksaa ei saa kuin yleensä kerran viikossa, mä voisin syödä sitä vaikka joka päivä.