No okei, ei meillä vielä mitään kolmatta kissaa ole, mutta siltä se välillä tuntui kun tuo Pekka-kissa pyöri tässä mun reviirilläni, niin kuin jo aiemmin kerroinkin. Se tuli tohon pihaan vaatimaan huomiota ja rapsutuksia ja äippä otti siitä kuviakin.

Sillä oli koko ajan kauheesti asiaa, suu kävi koko ajan, niin kuin kuvastakin huomaa.
1533121.jpg

1533122.jpg

Eikä se mikään karkulainen ollut. Selvisi kun sen kaulapannassa olevaan numeroon soitettiin, että se asuu ihan tässä lähellä ja on nyt vaan alkanut pyörimään tässä mun reviirillä. Äippä kyllä lupas, että se ajaa sen jatkossa pois, etten mä hermostu.
Tässä me Kisun kanssa sitä kytätään, että tuolla se pirulaut menee!
1533123.jpg

Nonni, sitten asiasta toiseen ja paljastetaan pikku salaisuus, jota toi äippä on pystynyt uskomattoman kauan pitämään salassa täällä lokistanissa (no okei, eräälle ei voinut heti olla hihkumatta ;). Toi otsikko taitaa sittenkin pitää pian paikkansa, kuulin sellasta huhua että toi äippä on tänne jotain pennun rääpälettä raahaamassa. Voitteko kuvitella! Joku Panda tai joku. Mää kyl vähän ihmettelen, et miks se tän jotai pandaa raahaa. Eiks ne kasva aika isoks ja syökin varmaan paljon? Mun ruokia se ei sit ainakaan saa! Ja semmoset tarvii varmaan vähän isomman kiipeilypuun ja ulkotarhan, kun noi meijän?

Ton näkönen jätkä tänne kuulemma on tulossa:
1533218.jpg
Sijoituskodin ottama kuva, jossa pennut asustaa. Kuvassa 8 vk:n ikäinen

No okei, ihan kissalta toi näyttää eikä miltään pandalta, mää jo pelästyin. Rotu on siis somali ja Panda tulee Kisompa's-kissalasta Turuust. Äippä kävi niitä katsomassa, kun pennut oli 8 viikon ikäisiä ja tänään noi täytti 11 viikkoa, eli ensi viikolla on luovutusikäisiä.

Ihan asiallisen näköinen jätkä kyllä, sil on tollaset samallaiset vaaleet silmänympärykset niinko mullakin. ;) Äipällä on joku karsee pentukuume ja söhlääminen päällä, kun se odottaa jo kovasti pennun saapumista, eikä pystynyt enää pitämään asiaa omana tietonaan. Monta vuotta jo tollasesta miniketusta haaveillut ja nysse sitten sellasen meinaa tänne hankkia. Mä en oikeen vielä tiedä, mitä tästä ajattelis, kattoo sitten kun toi pentu on täällä, että millanen kaveri se on. Pian myö ei ollakkaa sitten enää WauhtiKaksikko vaan Kolmikko.:)