Tällä viikolla haasteessa on aiheena varmasti jokaiselle kissaa kuvanneelle henkilölle tuttu juttu, nimittäin huti. Näitä hutikuvia tulee aina silloin tällöin, varsinkin kun yrittää kuvata hurjasti riehuvaa ja pomppivaa kissaa. Yleensä tällaiset hutiosumat lentää suoraan roskakoriin, mutta syystä tahi toisesta on jokunen huti tullut säästettyä.

Tämäntyyliset hutilaukaukset olen yleensä poistanut ihan raa´alla kädellä samantien kamerasta, mutta jokin sai minut säästämään tämän. Kuvat koneelle ladatessani, en vieläkään hennonnut kuvaa poistaa, vaikka se on tärähtänyt ja epäonnistunut. Jotakin mielekästä tässä kuvassa kuitenkin on, etten ole sitä viitsinyt poistaa. Ehkä se on sitten tuo tassuista lankeava varjo ja Wallun eläväntuntuinen liike, kuin vaanivalla tiikerillä...
1390727.jpg

Ja näitä hyppyhuteja riittäisi kyllä vaikka muille jakaa, jos en niitä yleensä roskikseen heittäisi. Tässä Kisun taidonnäyte, miten todistetaan että äipällä on hitaat refleksit. Viuh vaan ja kissa on jo puoliksi ulkona kuvasta, eikä äippä pysynyt hypyssä mukana kameran kanssa.
1390728.jpg

Me toimitaan muuten vähän ajan päästä Kissakuvahaasteessa tuuraajina, kun haastetytöt muuttaavat. Kunhan tytöt saavat nettiyhteyden uudessa kodissaan sitten toimimaan, palaavat tytöt haasteen pariin. Sen aikaa me ojennetaan auttavat tassumme ja otetaan vastuullemme haasteen hoitaminen. :)