Tämän viikkoisessa Kissakuvahaasteessa liikutaan jouluisissa tunnelmissa, kun haasteen aiheena on joulutervehdys.

Meistä ei kunnon jouluposeerauskuvia ole otettu joulun 2005 jälkeen, jolloin äippä järjesti kunnon joulukuvaussession kuvausrekvisiittoineen päivineen. Taidettiin pistää äippä hommassa silloin liian koville, eikä suosiolla annettu sen ottaa onnistuneita joulukuvia, joten eipä ole sen jälkeen enää jaksanut yrittää. ;) Elikkäs kaiveltiin arkistoja tätä haastetta varten tuolta muutaman vuoden takaa ja laitetaan tuolta joulukuvaussessiolta pari joulutervehdyskuvaa tähän haasteeseen.

Tässä minäpoika poseeraan tuollainen joulukello kaulassa
1124411.jpg

Ja tässä Kisun "poseeraus". :D Tuo likkahan ei siis osaa poseerauksen saloja kuten minä, joten siitä oli erityisen vaikeaa ottaa onnistuneita joulukuvia. Likka huseerasi koko ajan edestakaisin ja leikki kuvausrekvisiitalla, eikä siitä kovin montaa onnistunutta kuvaa saanut. Joten tässä Kisun joulutervehdys vastapainoksi mun totisemmalle tervehdykselle ;)
1124412.jpg

Näillä kuvilla toivotetaan oikein hyvää joulunodotusta kaikille meidän kamuille. Muistakaa olla erityisen kilttejä näin joulun alla, että pukki tuo sitten paljon lahjoja. ;)