Saatin tossa viime viikolla sitä matolääkettä ja hyi että oli pahaa, yhtä pahaa kuin muistelinkin! Jotain Flubenol tahnaa se meidän suihin törkkäs ja kyllä oli kamala kokemus. Yritettiin kyllä vähän vastaan laittaa ja pyristellä äipän otteesta pois, mutta ei se oikein onnannut. Jouduttiin taas kerran nielemään tappiomme. Ja matolääkkeet. Mutta kyllä me sitä silti saatiin vähän ravisteltua pitkin seiniä ja lattiaa, että ei me äippää ihan helpolla tästä päästetty.
Tätä mieltä mä siitä matolääkkeestä olen:
1041109.jpg

Ja oli mulla muutakin asiaa. Nimittäin tolla mun naisella ei oo kaikki ihan hyvin. Se käyttäytyy oudosti. Se saa välillä ihan kamalia nuolemis- ja nykimiskohtauksia. Se saattaa yhtäkkiä ampaista täysillä lentoon ja juosta talon toiseen päähän selkä nykien ja pylly pomppien. Ja tää ei oo mitään hauskaa katseltavaa siis, koska sillä ei selvästi ole kaikki hyvin, vaan joku on nyt vialla.

Se saa yhtäkkiä ihan kamalan nuolemiskohtauksen, että alkaa nuolemaan itseään ihan hullulla vauhdilla kuin joku mielipuoli, ravistelee tassujaan ja selkänahka nykii koko ajan. Ja peppuaankin aristaa. En tiedä, että onkohan sillä jotain anaalirauhasongelmia taas, vai mikä sitä vaivaa, ruoka-allergia vai mitä kun tuolla tavalla itseään pakonomaisesti nuoleekin. Vähän kaikkea ollaan mietitty, mutta ensi tiistaina se sitten toivottavasti selviää, kun sillon meillä on eläinlääkäriaika. Saadaan molemmat rokotukset ja multa otetaan pissanäyte ja katotaan miltä mun pissi näyttää, että onko virtsakiteitä vielä vaivana. Ja sit tietty yritetään selvittää mikä tota Kisua vaivaa. Taitaa ell joutua taas tyhjentämään Kisun anikset (eli anaalirauhaset) jos sillä jotain anisvaivaa taas on.

Ei Kisu koko ajan tuollainen ole. Useimpina päivinä se on ihan normaali oma hölmö itsensä, mutta joinakin päivinä noita kohtauksia tulee useammin ja silloin meinaa jäädä syömisetkin väliin, kun sen täytyy selkä nykien juosta äkkiä takan päälle, jossa se sitten nukkuu monta tuntia putkeen nuoltuaan itseään ensin jonkin aikaa. Mutta enpä ole ennen vastaavaa nähnyt, eikä ole äippäkään tuollaisesta ennen kuullut.