Sori kamut, on taas jäänyt vähän vähemmälle tää blogin päivitys. Siitä voi sitten syyttää ihan yksinomaan taas tota äippää, väittää että on jotain opiskelukiireitä mukamas, ettei ehtinyt tätä päivitellä. No nyt pitäisi ne kiireet olla ohi taas vähäksi aikaa, joten päästään mekin bloggailemaan taas vähän ahkerammin.

Eipä sillä, että meille mitään erikoista kuuluisi, sitä samaa vanhaa, vähän painimatsia ja leikkiä, samaa vanhaa ruokaa ja päivittäin ulkotarhailua. Ja yks päivä äippä vei mut pitkästä aikaa iltalenkille hämärevään syysiltaan. Oli kyllä tosi kiva lenkki, murisin parille koiralle ja ihmiselle, merkkasin tarkasti reviirini ja tsekkasin, ettei näy mitään tunkeilijoita missään.

Laitetaas pari ulkotarhailukuvaa tosta syyskuulta.
Minä kytiksellä, tietenkin.
960456.jpg

Ei toi kameralle poseeraus oikein napannut sillä hetkellä ja tein sen mielestäni hyvin selväksi.
960457.jpg

Ja naisesta kans kuvaa. Heti kun äippä meni ulkotarhan ulkopuolelle, alkoi kauhea huuto, kun toi yks olis kans halunnut tarhasta pois vähän ruohoa syömään tohon tarhan edustalle. Kattokaas kun ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella (ja meitin tapauksessa se on sitä ihan oikeasti).
960463.jpg

Niin ja sit toi typy haluaa osallistua vielä tohon tämän viikkoiseen Kissakuvahaasteeseen, jonka aiheena on masu. Ja annetaan nyt Kisun sitten osallistua, sillähän tota masua on enemmän esiteltävänä kuin meikäläisellä. ;)
Tollanen pullukka. Tosta Kisun mahasta on tosi hyvä ottaa otetta, kun on painimatsit meneillään ja sit sitä voi vähän veulata sillee kivasti. On se hyvä, että naisessa on vähän jotain mistä pitää kiinni. ;)
960460.jpg

960461.jpg