Tällä kertaa haasteessa on aiheena tilanne.
Meidän on pakko osallistua tähän(kin) haasteeseen vanhalla kuvalla, joka on täällä esillä ennenkin ollut, mutta tähän aiheeseen ei vaan kertakaikkiaan sovi mikään muu kuva paremmin kuin tämä.

Tämä tyttö yrittää poseerata ja nätteillä kameralle, kun tuo yksi röyhkimys lampsii paikalle ja mitä tekee! Työntää takamuksena MUN naamani eteen! Ei voi kyllä törkeämpää tyyppiä olla. Äipän mielestä tämä oli ihan mielettömän hauska tilanne ja onnistui kuulemma juuri oikealla hetkellä ikuistamaan miun järkyttyneen ilmeeni. Tilannekomiikkaa muka parhaimmillaan.
372450.jpg

Ja sitten vähän kuulumisia. Hiiret ne vaan rapistelee edelleen vintillä niin ettei yöunista meinaa mitään tulla. Aina vähän väliä minä tai Wallu hypätään jonnekin korkeemmalle paikalle kuulustelemaan hiirten elämää ja suunnittelemaan, että miten niihin oikein pääsisi käsiksi. Tuolta katosta aukeaa kyllä sellaiset portaat jotka johtaa vintille, mutta meitä ei päästetä siitä luukusta sisälle, vaikka rappusissa saadaankin kiipeillä. Kyllä niin tekisi mieli käydä sieltä pari ärsyttävää hiiripaistia nappaamassa!