993471.jpg

Tuolla jossain ylhäällä ne menee. Kuulen kuinka ne kipittävät pikkujaloillaan pitkin vinttiä ja kaivelevat koloa siellä täällä. Välillä kuuluu kovempaa rapinaa, välillä vain hentoa piiperrystä. Voi jospa pääsisin niihin tassuiksi ja saisin napata yhden tuholaisen parempiin suihin.

993470.jpg

Kovasti tämä asia pistää mietityttämään ja ihmetyttämään, että pitää tätä nyt oikein kunnolla pohtia että miten niiden hiirten luokse oikein pääsee. Olen jo koittanut hyppiä raapimapuun päältä seinää päin, josko siten pääsisi ylös, mutta alas siitä vain liukuu. Täytyy suunnitella jokin toinen keino, takan päältäkään sinne ei pääse.

Mutta on tässä vähän muutakin miettimisen aihetta. Äippä uhkaili, että pian on madotuksen aika, kun miun ja Wallun rokotukset lähestyy. Eli ensin täytyisi kestää sitä kamalan lääkkeen tunkemista suuhun ja sitten siitä vielä vähän ajan päästä raahataan eläinlääkäriin. En tykkää tästä suunnitelmasta yhtään. Mutta pakko kai se on vuosittain se yksi piikin pisto kestettävä kuin nainen. Wallultakin otetaan sitten samalla pissinäyte ja katsotaan mitä sen virtsakiteet sanoo, toivotaan parasta!

Walluakaan ei oikein innosta tuo ajatus matolääkkeesta ja eläinlääkärikäynnistä. Taitaa tulla meidän ja äipän välille taas aikamoista tahtojen taistelua, me ei helposti periksi anneta ja vapaaehtoisesti matolääkettä oteta. Täytyykin alkaa yhdessä suunnittelemaan, että miten tällä kertaa laitetaan äipälle kampoihin...
993469.jpg