Kyllä siinä käy nyt niin että me pidetään tästä bloggailusta pieni paussi. Äippää ei jaksa yhtään kiinnostaa tätä päivitellä, ei se jaksa uusia kuviakaan enää pienennellä ja siirtää nettiin muiden nähtäväksi, joten ei sitten tule blogiakaan päiviteltyä. Sillä on tässä nyt kaikenlaista muuta, ettei riitä mielenkiinto meidän blogia kohtaan.
Kokonaan ei kuitenkaan poistuta, jätetään blogi näkyville ja jos jotain asiaa tulee niin tänne voi kommentoida tai lähettää sähköpostia, kyllä äippä täällä kuitenkin päivittäin käy piipahtamassa katsomassa onko uusia viestejä. Ja vieraillaan toki päivittäin kaikkien kavereiden blogeissa, kommentoitu ei olla enää niin paljon, mutta seurataan kuitenkin mitä teille kuuluu. :) Ei tiedetä koska palaillaan takaisin blogin pariin, voi olla että jo ensi viikolla tai sitten ei. Sitten kun siltä tuntuu, niin palataan takaisin.

Laitetaan tähän loppuun vielä joitain uusia kuvia viimeisien parin kuukauden ajalta. Äippä jaksoi vielä tämän kerran käydä kuvia läpi ja pienentää noita uudempia kuvia, että saa tänne nähtäväksi.

871757.jpg

Voisin esitellä pari mukavaa nukkuma-asentoa. Tämä ensimmäinen on tällainen kaula pitkänä -asento. Eli venytetään kaula aivan pitkäksi ja sitten laitetaan etutassut tolleen kivasti koukkuun. Vähän vaihtelua normiasentoihin.
871754.jpg

Ja sama edestä päin kuvattuna.
871756.jpg

Ja sitten tämä on hyvä asento, jos kaipaa omaa rauhaa, eikä halua häiriötä. Isketään naama sänkyä vasten ja torkutaan siinä kuorsaten.
871753.jpg

Annetaan tuon kauniimmankin osapuolen esitellä touhujaan. Kisu on perusnainen, sitä kiinnostaa kaikki naiselliset jutut kuten käsilaukut. Aina pitää kaikkien veskat tutkia läpikotoisin että mitäs sieltä oikein löytyy.
871759.jpg

Kisumaista ilmettä.
871760.jpg

Ja laitetaan tähän loppuun vielä kaverikuva meistä, kun oltiin yhteisillä päiväunilla. Tällä voitaisiin osallistua vaikka vielä kerran tuohon Kissakuvahaasteeseen, jossa aiheena on kissakaveri.
Päikkärit on parhaat oman kaverin kanssa. Hajurako täytyy tietenkin olla, Kisu tietää sen etten tykkää liiallisesta lääppimisestä ja yhdessänysväämisestä. Kuvanoton jälkeen kävin tosin antamassa naiselleni pienin naamapesun, jonka jälkeen palasin omalle paikalleni nukkumaan.
871751.jpg

Me toivotetaan kaikille kissakavereille mukavaa syksyn alkua. Taustalla pyöritään edelleen, eikä unohdeta teitä, toivottavasti tekään ette meitä. :)