Haasteessa aiheena tällä viikolla numero/lukumäärä.
Meidän numero on tietenkin 2, kun kerran Kaksikko ollaan. Kaksin aina kaunihimpi, eikös se sanonta niin mene. :)

Kahdestaan on mukavampi tehdä monia juttuja, kuten tutkia mielenkiintoisia uusia asioita.
896298.jpg

...ottaa vähän painimatsia
896346.jpg

Tai kerjätä ruokaa
896299.jpg

896301.jpg

Istuskeltiin vierekkäin, kun äippä hääräsi keittiössä. Luultiin että se leikkelee siinä lihoja meille, kun kerran lihanleikkuupaikan edessä seisoskeli, mutta jouduttiin pettymään kun huomattiin että se tekikin vain itselleen ruokaa ja siihen ei taatusti tule lihaa. Ei me kuitenkaan vielä luovutettu. Istuttiin äipän molemmin puolin ja katseltiin anovasti ylöspäin, että josko siellä kuitenkin jotain lihaa sattuisi olemaan ja sieltä vaikka ihan vahingossa lattialle jotain tippuisi.
896327.jpg

896328.jpg

Ei herunut näillä katseilla mitään, vaikka kuinka söpösteltiin Kisun kanssa. Sitten vähän ihmeteltiin, kun äippä lähti pois, eikä saatu yhtään lihaa, että mitäs tällänen peli nyt oikein oli. Kisu varsinkin oli ihan ihmeissään. ;)
896302.jpg

Meillä vähän blogin ulkoasu uudistui syksyn kunniaksi. Tai no, se sama vanha se on edelleen, taustavärit vaan vähän vaihtui ja jotain pientä muutosta. Mihinkäs me hyvää ulkoasua pois vaihdettaisiin, ollaan tähän niin tykästytty. Bloggailua on Vuodatuksessa kohta vuosi takana ja alusta asti on sama ulkoasu ollut käytössä, pieniä muutoksia/uudistuksia on vaan tullut matkan varrella.

Niin tosiaan, äippä on saanut inspiraationsa takaisin ja tauko jäi sittenkin aika lyhyeksi. Jonkin aikaa sillä kyllä ehti olla pientä kyllästymistä ilmassa meidän blogia kohtaan, mutta nyt koitetaan taas tsempata ja päivitellä useammin. :)