On taas viikottaisen Kissakuvahaasteen aika. Silmät on tämänkertaisen haasteen aiheena.

Meidän molempien silmät on väriltään keltavihreät, Kisulla tuo vihreä väri on parempi kuin minulla. Jossakin valossa silmäni näyttävät ihan keltaisilta ja välillä niissä taas näkyy hienosti pupillia ympäröivä vihreä sävy. Yksi erikoisuus silmissäni kuitenkin on, nimittäin toisessa silmässä oleva pigmenttitäplä. Se on ollut siinä melkeinpä aina, nuorena se siihen ilmestyi ja vähän se on suurentunut iän myötä. Eli tuo rusehtava läiskä tuossa. Ei se mitään vaarallista ole, pigmenttihäiriö vain. Mutta erinomainen tuntomerkki, ei varmaan joka kissalla tule samanlaista vastaan. ;)
828487.jpg

Tässä kuvassa tuo Kisun vihreät silmät näkyy aika hyvin, vaikka jossain valossa on vieläkin vihreämmät. Ja joskus taas Kisunkin silmät näyttävät melkein kokonaan keltaisilta. On niin valaistuksesta kiinni noi silmien värit.
479869.jpg
Kisun silmistä laitettiin tylsästi vanha, jo esillä ollut kuva, mutta tuota äiskää taas laiskotuttaa hoitaa meidän blogijuttuja. Kyllä se vielä saa itsestään ainakin kerran viikossa tätä päivittää, mutta katsotaan kuinka kauan. Kyllä nyt vielä ainakin pidetään tämä blogi pystyssä, mutta jos äiskä ei saa jotain inspiraatiota, niin saatetaan haudata tämä kokonaan. Ainakin on sitten varoitettu, ettei tule yllätyksenä kellekään.
Lomalla äippä ei ehtinyt/jaksanut tätä lokia päivitellä ja nyt kun sillä on loma loppu, kestää ainakin jonkin aikaa että se pääsee kiinni normaaliin arkeen ja eiköhän siihen arkeen ala sitten taas kuulua tämän blogin ahkerampi ylläpito.

Mutta palataan vielä takaisin aiheeseen ja lykätään (vanhat jo esillä olleet) kuvat, joista käy hyvin ilmi miten erilaiset meidän silmät on muodoltaan. ;)
294216.jpg    828518.jpg

Ainiin, sitä piti vielä kirjoittaa, kun huomattiin että meidän laskurissa on pyörähtänyt 40 000 vierailijan raja rikki. Aika hurja lukema. Kiitos vain kaikille, jotka täällä jaksavat käydä lukemassa meidän juttuja, vaikkei olla niihin lähiaikoina oikein panostettu.