Kyllä on ollut lämmintä. Päivät tulee vietettyä joko ulkotarhassa tai äipän kanssa valjaissa ulkoillen. Tällaisina kesäpäivinä käydään Kisun kanssa ihan vaan syömässä ja joskus nukkumassa välillä sisällä. Muuten ollaan päivät pitkät pihalla.
Ulkotarha on ihanasti varjossa paahtavimmalta päiväauringolta. Sinne paistaa vaan aamu- ja ilta-aurinko, joten liian kuuma siellä ei tule.

Valjastellessa täytyy aina välillä pysähtyä syömään ruohoa ja tämän olen todennut aika hyväksi paikaksi siihen tarkoitukseen.
642859.jpg

Kisu odottelee omaa vuoroaan päästä ulos valjastelemaan.
642861.jpg

Kisu saa joskus olla pihalla äipän kanssa ihan ilman valjaitakin, se kun on sen verran hömelö ettei lähde mihinkään. Mut jos päästäis ilman valjaita ulos, lähtisin heti tutkimaan vanhoja reviireitä.
Aina kun äippä on Kisun kanssa pihalla, sillä on sellanen pitkä risukeppi mukana, jolla se houkuttelee Kisua. Jos se meinaa lähteä liian kauas, pieni kepin liikuttelu saa sen palaaman äipän lähelle. Ja usein ne juoksee pitkin pihaa äippä edellä kepin kanssa ja Kisu perässä sitä saalistaen. Hyvää liikuntaa tuolle pullerolle. ;)