Välillä on niin hienoja ilmoja, että tuntuu kuin olisi jo heinäkuu. Mutta tänään on satanut melkein koko päivän vettä. Oltais niin haluttu mennä äipän kanssa ulkoilemaan tänään, mutta eihän siellä voinut. Terassilla käytiin sadetta katsomassa, mutta tultiin sitten takaisin sisälle, kun ei se sade loppunut vaikka kuinka tuijotti.

Tyydyttiin sitten vaan haaveilemaan kesästä ja katselemaan viime vuosien kesäkuvia, kun etsittiin sopivaa kuvaa tämänkertaiseen Kissakuvahaasteeseen, jonka aiheena on kissa ja kesä.

Kesä on ehdottomasti paras vuodenaika - minun että äipän mielestä. :) Silloin on niin ihana olla koko päivän ulkona, aurinkoa ottaen, välillä varjossa maateen, reviiriä vahtien ja ihan vaan oleskellen. Varsinkin toi reviirin vahtiminen on kesällä tarkkaa hommaa, sillon kun tuntuu noita vieraita kissoja liikkuvan vaikka kuinka paljon munkin reviirilläni.
Siispä välillä täytyy ottaa oikein tuima katse ja tehdä reviirin tarkastuskierros.
619732.jpg

Kun reviiritarkastus on tehty, voi ottaa rennommin ja nauttia aurinkokylvystä pyöriskelemällä maassa ja itseään pesten.
619734.jpg

Kisu on kiinnostunut enemmän ötököistä ja noista kasveista. Äippä istutti meille pari päivää sitten Mirrinminttua (Nepeta faassenii) ja Kisu meni siitä ihan sekaisin. Se alkoi kierimään ja pyörimään puskassa, hurisi ja puski siihen ja yritti vähän repiäkin sitä. Ei taida tuolla menolla olla kovin pitkäkestoinen kasvi. ;)
Tässä viime kesän kuvassa Kisu vähän maistelee miltä toi kukka maistuu.
619730.jpg

Ja sitten vielä tollanen auringonotto-poseerauskuva siitä. :)
619726.jpg

Tulispa jo kesä!