Tuli vähän pidempi päivitystauko kun äippä on ollut niin saamaton blogin suhteen, mutta nyt päästiin taas kirjoittelemaan. Jo oli aikakin, alkoi toi mietiskely ja seinien tuijottelu jo riittää, kun odotin että pääsen blogiin raapustamaan.
597690.jpg

Saatiin tuossa keskiviikko - perjantai matolääkettä. Minä vetelin sen ruuan joukossa, enhän mä nyt ruokaa jätä sen takia syömättä että siellä on jotain valkosta jauhetta! Wallulle matolääkettä piti taistella veteen liuotettuna ruiskulla, suuhun tungettuna pillerin palasina ja kokeili äippä ruuan joukkoonkin sekoittaa.
Ekana päivänä meni ihan pieni satsi lääkkeestä ruuan joukossa, mutta seuraavana päivänä kun äippä päätti laittaa sen ruuan joukkoon sitä lääkettä vähän enemmän, ei Wallu syönyt sitä lainkaan, siis ei muruakaan! Lopulta äipän täytyi sitten ryhtyä taisteluun, että sai sen madotettua ja kyllähän se sen sitten saikin tehtyä, vaikka saikin pari puraisua sormeen. ;)

Ollaan ulkoiltu tosi paljon äipän ja Wallun kanssa, kun on ollut niin lämmintä ja kesäistä. Meille aina viritetään kesäksi tohon etupihalle sellaset punaiset narut, joiden päässä ollaan äipän valvovan silmän alla. Saadaan mennä minne halutaan narun säteellä, eikä tarvi mennä samaan suuntaan Wallun kanssa jos ei halua. Äippä istuu tossa pihalla ja huutelee välillä ohjeita että älä kierrä sitä puskaa tai olet solmussa, älä rimpuile, älä syö sitä kasvia, äläkä sitä ampiaista! jne... Mut en mä sitä kuuntele, teen just niinkun haluan, eli jahtaan niitä amppareita jos siltä tuntuu. :)

Eksyi meille sisällekin joku ötökkä, jonka kanssa mä vähän leikein.
Ensin vähän futasin sillä.
597689.jpg

Ja tökein ja ihmettelin sitä...
597688.jpg

Ja sitten mä tietty pistelin sen poskeen! Oli aika hyvää. :)
597687.jpg