Tällainen näky äippää odottaa aina kun se tulee kotiin:
581710.jpg

Kun on koko päivän nukkunut, niin heti kun kuulen että äippä kolistelee kotiin, kurkkaan nojatuoliltani ovelle päin ja sitten tulen äkkiä äippää vastaan eteiseen ja alan venyttelemään ja pyörimään lattialla oikein kunnolla. Sitten kun äippä tulee vessasta, menen tervehtimään sitä kunnolla jalkoja puskien ja kuristen ja sitten äippäkin rapsuttaa minua.
Kisu on vähän hitaampi herääjä. Se kun nukkuu melkein aina takan päällä päivisin, niin se alastulo kestää vähän kauemmin, kun ensin pitää heräillä kunnolla. Paitsi silloin kun ruokakuppiin kolahtaa ruokaa, niin silloin tullaan kyllä salamana takan päältä alas, kesken makoisten unienkin. ;)

Yks päivä tapahtui (Kisun mielestä) jänniä, kun naapuri pysähtyi tosi isoilla koneillaan/traktoreillaan ihan tohon meidän olohuoneen ikkunan eteen. Niitä on pörrännyt tossa aika paljon lähiaikoina, kun ne noita peltoja myllää. Minä nukuin just päikkäreitä siinä ikkunan edessä nojatuolilla, mutta yritin vaan jatkaa uniani. Toi Kisu sitten taas oli ihan täpinöissään ja ihmeissään ja tuli raapimapuulta kaula pitkänä olohuoneeseen noita koneita katselemaan. Se istui sellasessa mangustiasennossakin, mutta siitä äippä ei ehtinyt ottaa kuvaa. Harmi, se kun oli aika huvittavan näköistä. :)
581712.jpg

Kun koneet olivat menneet ja vaara oli Kisun mielestä ohi, se palasi takaisin vakiopaikalleen, eli raapimapuun päälle asioita miettimään ja pähkäilemään. (Huomatkaa hieno töyhtöhyyppä taas päälaella ;)
581711.jpg

Huomenna on kuulemma joku äitienpäivä, mitenkäs te kamut meinaatte muistaa äitejänne? Me ei taideta Kisun kanssa muistaa niitä mitenkään, kun ei olla meidän äiteistä mitään kuultu sen jälkeen kun ollaan tänne muutettu. Mutta ehkä meidän pitää sitten tota meidän äippää muistaa jotenkin, jos vaikka pari extrapusua antais.