Me saatiin perjantaina taas jotain uutta, nimittäin uusi iso hiekkalaatikko! Se on sellainen vihreä (äippä tykkää ;) ja tosi iso katollinen vessa, äippä sai sen vielä halvalla kun oli tarjouksessa. Siellä kyllä riittää tilaa kaapia ja kaivella oikein kunnolla. Vanha pienempi katollinen vessa meni ulkotarhaan, nyt voi pihallakin asioida suojaisassa paikassa. ;)
Ensin mä vähän ihmettelin kun näin sen uuden laatikon, että mikäs hemmetti toi oikein on! Varovasti lähestyin sitä kaula pitkällä ja ihmettelin sitä. Sitten mä hoksasin että se onkin uusi laatikko ja menin heti sisälle tutkimaan. Kisu ehti sitä ennen jo korkata upouuden laatikon ja kävi siellä isolla asialla, yöh...

Viikonloppu on mennyt tutuissa tavallisissa merkeissä, ulkotarhassa ulkoilemalla, Kisun kanssa painien ja lintuja kytäten. Ollaan Kisun kanssa vedetty iltaisin oikein kunnon iltarallit, niin että viuhahdus vaan näkyy kun me juostaan tuhatta ja sataa äipän ohi. Välillä törmäillään huonekaluihin, mutta se ei menoa haittaa.

Kyllä me välillä rauhoitutaankin
426632.jpg

Huomatkaa miten Kisu tajusi jättää hajuraon, se alkaa jo oppia että mua ei kihnaamiset ja ällösöpistelyt kiinnosta. Se onkin parina päivänä ollut ihan yltiöhellyydenkipeä. Se kihnaa koko ajan äipän sylissä ja menee siihen makoilemaan ja leipomaan ja on ihan onnensa kukkuloilla. Onkohan sillä kevättä rinnassa?