Tuossa viime viikolla tuli joku uusi vaatekaappi ja täällä on ollut vähän hassu järjestys kun on jotain tapetoitu ja siivoiltu sun muuta. Äipän uusi vaatekaappi on kuitenkin aika kiva, se piti tutkia läpikotoisin kun se tänne tuli. Ja Wallun oli tietenkin machoilevana Kinginä päästävä Kingin paikalle, eli vaatekaapin päälle.

Siellä se nökötti katon rajassa ja tutkaili maisemia. Eikä se suinkaan tuonne itse päässyt vaan kun äippä piti sitä sylissä, Wallu pyrki heti kaapin päälle ja äippä sitten nosti sen sinne.
422008.jpg

Sieltä se yritti vähän peilatakin itseään kaapinoven peilistä.
422009.jpg

Alas Wallu tuli hyppäämälle kirjahyllyn päälle, josta äippä sen nosti pois. On se sinne kaapin päälle senkin jälkeen katsellut haikailevasti ja selvästi suunnitellut reittiä miten sinne pääsisi mutta äippä on sitä vähän toppuutellut, kun kirjahylly on täynnä kissakoristeita.

Mutta tänään tapahtui jotain vielä jännempää! :D Äippä osti kolme aivan ihanaa säilytyslaatikkoa ja ne piti heti testata ja tutkia läpikotoisin.
422013.jpg

422015.jpg

Testailin eri kokoisia laatikoita, että miltä niissä tuntuu istuskella, enkä lainkaan huomannut siinä patsastellessani ja poseeratessa että Wallu oli hiippaillut selän taakse.
422014.jpg

Kun olin testannut niiden istuskelusopivuutta oli vuorossa vaativampi testi: miten niissä sujuu mukkelismakkelis -asento. :D Hyvin se sujui, varsinkin tuossa pienimmässä.
422017.jpg

Kyllä Walluakin sitten vähän kiinnosti nuo laatikot ja se meni tuonne isoimpaan makoilemaan.
422010.jpg

Mutta enemmän se tykkäsi makoilla niiden laatikoiden päällä.
422012.jpg

Nyt nuo laatikot on sopivasti karvastettu ja hyviksi todettu. Äippä kyllä uhkaili että laittaa niihin tavaroita, minä ihan luulin että ne tulee meidän leikkeihin. Olen aivan ihasutunut noihin, niinkuin on kuulemma äippäkin kun niissä on ihania vihreitä kukkia. ;)