Taas on viikonloppu. Tämä viikko on ollut ihan kummallinen kun äippä ei ole ollut lainkaan töissä, vaan se on ollut koko viikon kipeenä kotona. Ja vaikka se oli kotona kaikki päivät, ei se silti muka jaksanut leikittää meitä kunnon juoksuleikeillä, pyh pah.
Viikko onkin kulunut leppoisasti syöden, nukkuen, ulkotarhaillen ja lintuja bongaten. Valjastelemaankaan en päässyt äipän kanssa viikolla, ei muka pystynyt lähteä sinne rämpimään. Noh, mä sitten tyydyin vaan tuijottelemaan noita lintuja ikkunasta.
352495.jpg

Tänään oli taas imurointipäivä. Kisu taisi olla imuroinnin ajan takan päällä imuria evakossa, mutta minä en jaksanut imurista pahemmin välittää. Vetelin äipän sängyllä sikeitä, tai siis yritin. Ei siinä metelissä saanut unen päästä kunnolla kiinni ja vaikka kuinka katselin äipän imurin heiluttelua vihaisella ilmeellä ei se tajunnut lopettaa mun korvan juuressa imurointia ennenkuin oli huoneen joka nurkan nuohonnut. Ihan turhaa toi imurointi, huomenna me ollaan jo kuitenkin karvastettu joka nurkka meidän kauniilla karvoillamme. ;)