Pyh, oli tuo äippä ostanut myös sellaista mitä en välttämättä olisi halunnut. Nuo ruuat, uusi peti ja joulukalenteri oli tosi toivottuja, mutta ei kyllä toi yksi ostos. Se nimittäin osti jotain pahanhajuista litkua, jonka pitäisi estää kissoja pureskelemasta esim. johtoja. Sitä sitten suihkuteltiin noiden ihanien pienten johtojen päälle. Mitäs mä nyt sitten pureskelen, kun niissä on jotain pahanmakuista litkua. Ihan tymä juttu.

Mutta sain mä onneksi jotain hyvääkin tänään, kun äippä oli ostanut meille broileria. Voi jehna, meinasin seota kun se sitä siinä pilkkoi ja silppusi. Kiehnasin jaloissa ja huusin ja kerran erehdyin vahingossa innostuksissani hyppäämään pöydän reunallekin, joka on kyllä kielletty paikka. Vihdoin sain sitten sitä ihanaa ruokaa ja voi että se oli hyvää. Kun olin syönyt, piti mennä pyytämään vielä vähän lisää ja jatkoin taas jaloissa pyörimistä.

Ja jee! Huomenna saa avata ensimmäisen luukun kalenterista. :D En malta odottaa että saan tietää millaisia herkkuja sieltä löytyy. Harmi ettei niitä ole voinut etukäteen maistella, kun se piilotettiin kaappiin etten vaan pääse niihin käsiksi. Mutta huomenna pääsen, ihan luvan kanssa. :)