Nyt äsken vasta kurkattiin äipän kanssa mun ulkotarhaani, että miltä siellä näyttää lumimyrskyn jälkeen ja sissus kun siellä olikin lunta tupa täynnä! Yleensä sinne ei talvella ihan kauheasti lunta sada kun siinä on katto pään päällä, mutta nyt kun tota lunta on myrskynnyt vaakatasossa tuolta pellolta niin se oli ihan lumen peitossa. Äippä päästi mut pihalle vähäks aikaa ja joutui vähän aikaan odottaa kun menin sinne. Oli nimittäin tämän talven kunnon ensikosketus tuohon kunnon lumeen, kun en ole aiemmin ehtinyt/jaksanut siihen tutustua tarkemmin. Vitsit että se tuntui hassulta tassujen välissä. Vähän täytyi ylimääräisiä ravistella liikkuessa ja aika kylmää se olikin. Kyllä mä sinne sitten menin innoissani, kun olin ensin saanut vähän tuntumaa siihen lumeen ja kyllä olikin jännää kun siellä niin paljon oli lunta.

Takaisin sisälle tulin kyllä myös ihan mielelläni kun ei siellä tarhassa niin kovin kauan viihdy näin kylmällä ilmalla. Kirmasin kuristen ja puristen sieltä tarhasta täyttä vauhtia sisälle, enkä ottanut ollenkaan huomioon sitä että toi kodinhoitohuoneen lattia voi olla vähän liukas kun siinä ei ole mattoa (ku joku yrppäs sen päälle tokkurassa heheh) ja vedin sitten komeet lipat siinä. Liu´uin vähän matkaa sitä lattiaa pitkin pyllälläni ja se oli kyllä aika hauskaa, täytyy koittaa joskus uusiks. :D
Ja kyllä muuten piristi taas toi ulkona käväisy. Aloin heti huristen ja puristen pyrähdellä pitkin kämppää, ja päätin just että vois vetää kunnon iltarallit vielä, jos toi Kisukin suostuis mukaan. :)