Eilen illalla harrastin taas äipän kanssa lempiharrastustani eli leluhiiren noutoa. Ensin kaivoin hiiren lelukopasta esille ja leikein sillä yksinään ja sitten äippä onneksi tuli kanssani leikkimään ja alkoi heittelemään hiirtä. :D Lähtö on eteisen ja olohuoneen oven suulta ja hiiri lentää takkahuoneeseen asti, josta sen juoksen äkkiä hakemaan ja kiikutan äipälle takaisin eteiseen. Innostuin oikein kunnolla leikistä ja käskin äipän äkkiä heittämään uudestaan hiiren ja jättämään ne ruuanlaittopuuhat nyt välistä. Ampaisin salamana kiitävän hiiren perään, nappasin sen kiinni ja kannoin äkkiä juosten sen äipälle takaisin. Voiko kivempaa leikkiä ollakaan, tätä jaksaisin leikkiä vaikka kuinka kauan. :)

Wallunkin kanssa otettin eilen parit kunnon rallikisat ja painimatsit, kun sekin innostui oikein kunnolla ideasta. Muuten Wallu on jotenkin mielestäni ollut vähän hiljainen ja väsynyt, eikä ole kauhesti innostunut mitään tekemään kun ei ulkotarhassakaan kauan viihdy.
Minäkin tein eilen jotain poikkeavaa, kun menin ihan vapaaehtoisesti ulkotarhaan Wallun kanssa! Ainoa syy miksi sinne suostuin menemään, oli se että tarhassa ei ollut enää lainkaan lunta kun kaikki suli sieltä pois. Nyt siellä jopa pystyi olemaan. :)