Päätin ulkoiluttaa tuota äippää vähän tänään ja vein sen lenkille. Siellä oli taas satanut lisää lunta ja kyllä sitä meinaan olikin! Talutin äippää meidän pihassa talon ympäri ja haistelin siinä samalla paikkoja. Mutta eihän siellä pääsyt kunnolla liikkumaan eteenpäin, kun lunta oli niin paljon että syvemmissä kohdissa meinasin hukkua kokonaan! Ei kuulemma ollut äipälläkään helppo liikkua siinä hangessa, mutta kun juuri sinne tietylle kuuselle täytyi päästä pihan toiselle puolelle, ei siinä sitten ehdi katsella että pääseekö sinne kunnolla perille vai ei.
Meidän ulkotarhakin oli ihan talvisen näköinen (on kuulemma jonkin verran jo sulanut lumi tuolta tarhan sisältä).
249285.jpg
Kisu ei ole suostunut menemään tuonne tarhaan koko sinä aikana kun lumi on maassa ollut. Heti ovella kun odottaa "hirvittävä määrä" kamalaa, märkää ja kylmää lunta. Huoh, noita naisia taas kerran. Mun mielestä lumessa on just kiva tallustaa, paitsi silloin kun se on liian syvää ja sinne meinaa hukkua, silloin pitää äkkiä loikkia sellaiseen kohtaan jossa on lumi kolattuna. Siis kattokaa nyt tätäkin. Naama ihan lumessa ja lunta enemmän kuin laki sallii.
249286.jpg

249287.jpg
Mutta oli siellä silti kivaa taas kerran, vaikka meinasikin välillä hukkua. Ulkoilun jälkeen maistuikin ruoka oikein kunnolla ja äipän ihmetykseksi päätin syödä tuota lääkepussiruokaa ihan ilman kuivaruokaa. Kauheasti kun en ole siitä tykännyt ja se menee alas vain jos voin huuhtoa sen noilla kuivanappuloilla, mutta nyt oli niin kova nälkä, että pussiruoka kelpasi ihan sinälläänkin. Mut en mä silti takaa, että se huomenna enää maistuisi... ;)