Meilläkin tuntuu toi palvelu olevan vähän retuperällä aina joskus, kun tuo ihminen keksii muka jotain tärkeempää puuhaa, kuin palvella meitä kissoja. Siis voitteko kuvitella, eilen oli lauantai, eli saunapäivä ja mitää tekee mun palvelijani. Lähtee illalla jonnekin keikalle kuuntelemaan jotain miesten örinä-hevimetelibändejä ja on siellä pitkälle yöhön asti! Yöllä vasta hurautti kotiin ja eihän sillon enää sauna ollut lämmin. Tuli se yöllä jotain lässyttämään ja öitä toivottelemaan, mutta mä en vastannut sille mitään. Törkeetä tällänen kun ei pääse äipän kanssa lainkaan lauantai-saunaan.

Kisu tietenkin oli heti aamulla äippää vastassa kun se heräsi ja meni kehräämään äipän kainaloon. Pyh. Se ei sitten tajua yhtään mitään tästä ihmisten kouluttamisesta. Jos ihmiset tekee jonkun jutun väärin, niille pitää murjottaa jonkin aikaa, eikä puhua mitään että ne ymmärtää että nyt on tehty jotain väärin. Jos ne sitten seuraavalla kerralla osaisi toimia oikein.

Onneksi tää ruokahuolto sentäs pelaa vielä jotenkuten, vaikken mä kyllä vieläkään tajua että mihin hemmettiin se oikeen jemmaa mun lihojani. Kyllä täytyisi vissiin lähettää toi äippä jollekin palvelijoiden uusintakurssille, kun on alkanut taidot vähän ruostua.