Nyt kun on tuo lumen tulo ajanut mut kokonaan sisälle, enkä astu vapaaehtoisesti ulos ollenkaan, on täytynyt kehitellä sisällä kaikkea kivaa puuhaa. Eilen prakasi joku putki vessasta ja kaikki tavarat otettiin kaapista pois ja siinä oli jo tarpeeksi tutkimista kun täytyi Wallun kanssa tutkia se kaappi läpikotoisin läpi, samoin kuin ne tavarat siinä lattiallakin. Tutkimusmatkan jälkeen maittoi vielä pienet päikkärit keskellä vessan lämmintä lattiaa.

Sitten noi oli ostanut jonkun uuden vaa´an, jolla saa kuulemma tarkemmin munkin läskit (pyh!) punnittua sadan gramman tarkkuudella. No mäpä päätin sitten heti olla oma-aloitteinen ja punnita itse itseni. Istuin sen pahvipaketin päälle jossa se vaaka oli ja kun siinä paketin pinnalla oli sellanen vaa´an kuva, niin tottakai mä sitten astuin siihen kuvan päälle ja istuin siinä jonkin aikaa. Ei se kyllä oikein tainnut toimia niin, kun ei se näyttänyt mitään. Äippäkin vaan naureskeli vieressä..?
Sitten vasta kun se vaaka otettiin sieltä paketista pois, pääsin äipän kanssa punnitukseen, mutta hieno nainenhan ei sitä painoa tässä julkisesti paljasta. Eikä mua se vaaka sen jälkeen enää yhtään kiinnostanut, mutta se paketti jossa se tuli oli tosi ihana! Änkesin sinne laatikon sisälle, vaikka se olikin aika kapea ja ihana muovipussikin siinä tuli mukana. Olen nyt koko loppupäivän makoillut sen laatikon päällä, niin kiva se on. :)