Voi vitsit, mitä kaikkea kivaa me ollaan eilen ja tänään oikein saatu! Ihan kuin joulu olisi jo. :D
Eilen me saatiin Wallun kanssa kaksi muovipussillista ruokaa, Wallulle niitä omia sapuskoitaan eläinlääkäristä ja mulle kuivaruokaa ja märkäruokia eläinkaupasta vaikka kuinka paljon. Hyvä että meidän ruokakaappiin mahtui kaikki. :) Sitten tuo äippä oli ostanut vielä kuivattuja pieniä kaloja meitä varten, mutta ne ei kyllä kauheen hääppösiä ollut ja yhdet vaan maistettiin.

Tänään me saatiin uusi pehmeä peti tuonne takan päälle meidän vanhan pahvilaatikon tilalle, kun se on kuulemma aika ruma jo. Mun mielestä se on kyllä just kiva, kun siinä laatikossa olevassa peitossa on omat hajut. Mutta kai tuo uusi petikin täytyy sitten hyväksyä jos se tuonne takan päälle on tullakseen.
Niin ja sitten me saatiin vielä joulukalenterikin! :D Sellainen kissoille tarkoitettu, jossa on kissanminttu- ja maitonappeja. Viime jouluna meillä ei ollut lainkaan kalenteria kun äippä ei sellaista mistään löytynyt, mutta edellisvuonna meillä oli oikein iso herkkukalenteri. Tämä tämänvuotinen on kyllä vähän pienempi, mutta kai sekin sitten kelpuutetaan jos siellä vaan on hyviä herkkuja. :)

Tässä vielä kuva uudesta kivasta pedistä, on aika mukavan kokoinen. :)
279642.jpg