Tänään oli pieni siivouspäivä ja me tietenkin Kisun kanssa osallistuttiin hommiin mukaan. Äippä pesi meidän hiekkalaatikon ja me seurattiin vierestä ja huudeltiin ohjeita. Kisu tosin luuli että sekin joutuu pesulle ja sitä vähän jännitti ettei vaan joudu suihkuun ja se vaan nyhväs nurkassa, hölmö.
225557.jpg

Mut sit tapahtu jotain viel jännempää, kun noi pesi noita ikkunoita. Jumpe, että oli jännän näköinen kun tuo ikkunan toinen lasi oli auki, eikä siinä ollut lainkaan verhoja. Siitä näki ihan sairaan hyvin kaikki ohitse lentelevät linnut! Me Kisun kanssa istuskeltiin vierekkäin ja äippä nauroi kun me liikuttiin ja säksätettiin samana aikaan niiden lintujen perässä.

Siis kattokaa miten jännästi se oli aukaistu! Tästähän näkee läpi tonnekin suuntaan.
225554.jpg

Kaikki näyttää niin uudelta ja erilaiselta
225576.jpg

Mut kattokaas mitä mä keksein! Meikä päätti mennä noitten ikkunoiden väliin, kun ne meinas sulkea niitä. Siel oli tosi kivaa!
225555.jpg
225556.jpg

Mut en mä siel kauaa ehtinyt poseraata kun äippä jo otti mut sieltä pois. Yritin kyllä laittaa vähän hanttiin, ku en olis halunnu vielä tulla pois sieltä. Toivottavasti noi pesis pian lisää ikkunoita, toi oli kivaa puuhaa!