Näissä kauniissa valkoisissa tassuissa on se huono puoli että ne likastuu niin kovin helposti tällaisena vuoden aikana. Muuten niin kauniin valkoiset tassut on joskus ulkoilun jälkeen ihan kamalassa kunnossa, kun niissä on hiukankin kuraa.
Eilen illalla kävi samoin, kun mamma päästi minua ja Wallua sisälle ulkotarhasta ja huomasin että voi ei, kauniit valkoiset sukkani olivat ihan likaiset. Pysähdyin siihen paikkaan ja huusin äipälle "O Ouu" ja näytin kuraisia tassujani. Onneksi äippä sai tassuni taas hohtamaan valkeuttaan kun pyyhkeellä vähän niitä pyyhki. Wallulla ei ollut yhtään kuraset tassut, kun se vaan ravaa ja hyppii tuolla ulkotarhassa noita hyllyjä pitkin, mutta kun minä taas tykkään myllertää vähän tuolla maatasolla, niin heti on tassut ihan pilalla.
Mutta sitten kun alkaa loskakelit, niin tämä tyttö ei enää pihalle mene! Sehän ihan hirveetä vasta olisikin, jos tassut olisivat ihan jossain loskavellissä, hyi. Tai entäs sitten kun se kamala kylmä lumi tulee maahan, yäk, silloin en kyllä ainakaan vapaaehtoisesti ulkoile.