Nyt on sitten lääkärissä käyty kissojen kanssa, Kisu vain nopeasti rokotuksissa ja perustarkastuksessa mutta Wallun kanssa siellä menikin sitten kauemmin. Ja kuten osasin odottaa, niin struviittikiteitähän siltä sitten löytyi. :( Röntgen otettiin myös virtsakivien varalta, mutta niitä ei onneksi ollut. Virtsanäytteen ottoa varten Wallu tarvitsi rauhottaa, jossa menikin jonkin aikaa. Poika ei meinannut millään antaa periksi ja pisti väkisin hanttiin ettei nukahtaisi. Huomenna saan tietää sitten vielä tarkemmin mitä virtsan viljelyssä selvisi.
Wallulla on nyt 3 päivän kipulääkekuuri ja kiteitten liuottamiseen saatin lääkeruokaa, jota nyt sitten aletaan syöttämään. Toivottavasti lääkeruoka tepsii ja kiteet liukenee, eikä uusiudu enää, ettei tarvitse alkaa siihen kierteeseen sen kanssa.
Onneksi olin sen verran noista virtsatien sairauksista lukenut, että osasin heti aavistaa mistä oli kyse ja olinkin ihan varma että sillä noita struviittikiteitä olisi, ja valitettavasti, olin oikeassa. Pääsi nyt onneksi nopeasti eläinlääkäriin tutkimuksiin, ettei pahemmaksi ehtinyt mennä.
Kiitos kaikille jotka olivat hengessä mukana ja tsemppasivat. :) Eiköhän tämä tästä pikku hiljaa. Toivottavasti lääkeruoka maistuu ja Wallu pääsee kiteistä eroon. Tällä hetkellä hoipertelee vielä kodinhoitohuoneessa ja kovasti haluaisi jo päästä pois vaikkei jalat kannakaan.