Sori kamut, kun ollaan taas vietetty hiljaiseloa. Äippä lähti viime viikon torstaina etelään viikoksi ja nyt vasta jaksaa tätä blogia päivitellä. Ei ehditty ennen matkaakaan kertoa kuulumisia ell.reissusta.

Eläinlääkärissä meni hyvin, me molemmat oltiin reippaita ja otettiin rokotukset kiltisti vastaan, täytyy sanoa etten edes huomannut kun piikki iskettiin niskaan. Matkakin meni hyvin, matkustin kiltisti mun uudessa kuljetuslaukussa, vaikka äippä epäilikin etten sielläkään pysty matkustamaan. Kisu matkusti kantokopassa mun vieressä ja huusi melkein koko matkan, sillä kun on tapana pitää huolta tosta äänipuolesta. Välillä karjuin sille, että olisi jo hiljaa kun koko matkaa ei jaksa sellasta metelöintiä kuunnella.

Ell tunnusteli tarkkaan mun rakkoa ja totesi, että pehmeä on eikä tunnu kidesakkaa, eikä suositellut pissanäytteen ottoa kun mut oltais kuitenkin jouduttu sitä toimenpidettä varten rauhoittamaan. Kisulle ell suositteli kalaöljykuuria kutisevaa turkkia varten. Ja aniksetkin siltä tyhjennettiin. Siitä hommasta Kisu ei oikein tykännyt ja silloin oli äipälläkin vähän kiinnipitelemistä, että Kisu pysyi pöydällä. Muuten totesi, että Kisun turkki on tosi hyväkuntoinen ja kiiltävä. Ja sitten mun ja äipän suureksi ihmetykseksi ell puhui Kisusta koko ajan pikkuisena tyttönä. :D Siis mun mielestä toi likka ei kyllä mikään kovin pikkuinen ole, vaikka laihtunut onkin. :D

Ja täytyy tähän loppuun vielä osallistua viime tipassa tämän viikkoiseen Kissakuvahaasteeseen, sitä ei sovi missata. Haasteessa aiheena tällä kertaa maastoutuminen ja tässä Kisu taidonnäyte siitä. Aika hyvin on tonne maton alle maastoutunut, eikös vaan. ;)
1086537.jpg