Heips taas! Eipä tänne meidän residenssiin mitään kummempia kuulu. Päivät kuluu syödessä, nukkuessa, ulkotarhaillessa, äipän kanssa touhutessa ja Kaksikon kanssa leikkiessä. Kisukin leikkii jo paljon mun kanssa, mutta sillon kun neiti itse haluaa.

Wallu sitten taas on mun oma painikaveri ja mun idoli! Me painitaan paljon joka päivä ja sit mie muutenkin teen kaikki niinkuin Wallu. Olen pieni Walluvarjo, seuraan sitä joka puolelle. Kun Wallu menee raapimaan raapimapuuta menen minäkin. Ja kun Wallu kävelee siitä keittiöön, seuraan perässä. Jos Wallu päättääkin sittenkin mennä olkkariin, menen minäkin. Usein menen Wallun perässä tarhaankin, paitsi sillon kun on kylmää tai sateista tai tuulista. Ei siellä sillon viihdy, silloin jään Kisun kanssa kahdestaan sisälle.

Voitaiskin Kisun kanssa osallistua Kissakuvahaasteeseen, jossa aiheena kahdestaan.

Tässä me vähän levätään Kisun kanssa. Hajurako täytyy olla, ei liian lähelle uskalla tota mammaa mennä, se voi vaiks suuttua. (Kääk, toivottavasti se ei nyt suutu kun sanoin sitä mammaksi. Okei neitihän se on ja hieno neiti onkin.)
1674570.jpg

Ja tässä hengaillaan raapimapuulla. Eiks oo aika kolli ilme mulla, kun oon tossa raapimapuun Kingipaikalla? ;)
1674568.jpg

Olen hulja peto! Grrauh!
1674574.jpg

Ja mulla on paljon asiaa. Sanon usein äipälle nau nau.
1674576.jpg

Meillä oli eilen pieni herkkupäivä. Normiherkkuruuan lisäksi saatiin vähän raejuustoa, joka oli tosi namia ja sitten saatin kananmunankeltuaista. Mä en oikeen sen herkun päälle ymmärtänyt, Wallulle ja Kisulle kyllä näytti maistuvan. Kyllä minäkin sitä maistoin, täytyyhän kaikkea aina maistaa. Mutta kivempaa oli mun mielestä dipata tassu sinne keltuaiseen ja tehdä hienoja keltaisia tassunjälkiä keittiön lattialle. :) Äippä ei kyllä vissiin oikein ymmärtänyt mun taiteen päälle, kun se pyyhki ne pois.

Wallulla ja Kisulla on tollaset kivat pedit, joissa minä nukun aina vuorotellen. Tää Kisun peti antaa mulle aika hyvän suojavärin. Ei kauhean hyvin mua sieltä erota, kun siellä pienenä makoilen.
1674577.jpg

Noi huhuilee että täällä on joku kolmaskin peti jossain, mutta mie en oo kyllä vielä sellasta löytänyt. Kuulemma joku prinsessapeti jossai takan päällä. Hmm... onkohan se takan päällä se korkea tiilirakennelma, jonka päällä katon rajassa Wallu ja Kisu joskus on. Itse en ole kyllä vielä ymmärtänyt miten sinne pääsee, mutta eiköhän sekin mulle joskus selviä.

Täytyy laittaa tosta Kaksikostakin kuvia, ettei niiltä tuu noottia.
Kisu ja The Lautassilmät. On ne isot...
1674573.jpg

Ja Wallu katselemassa reviiriään.
1675681.jpg