Kissakuvahaasteessa on tällä viikolla ruokailu aiheena.

Syöminen on ehdottomasti yksi miun lemppariasioista. En ole turhan nirso, melkeimpä mikä vaan mitä kuppiin laitetaan, kelpaa miulle ihan muitta mutkitta. Wallu sitten taas on ihan toista maata, jätkä nirsoilee milloin mistäkin. Välillä joku on sille herkkua ja välillä sitä ei suostuta syömään lainkaan.

Me ei kauheasti löydetty kuvia meidän ruokailutilanteista, ei äippä noita yleensä kuvaile vaan antaa meidän syödä rauhassa. (Tai rauhassa ja rauhassa. Vieressä se silti kyttää koko ajan, etten syö Wallun ruokia). Pari hassua ruokailukuvaa löydettiin, niissä meillä on molemmilla aika omalaatuiset ruokailutavat.

Tässä mie päätin kokeilla syömistä tuolta kuppien "väärältä puolelta". Kuka sanoo, että pitäis muka syödä tossa kuppien edessä. Ihan hyvin voi ahtautua tonne kuppien ja seinän väliin ja syödä sieltä. Vaatii vaan vähän taitoa syödä tällasessa asennossa.
1407641.jpg

Wallu sitten taas kokeilee joskus tollasta tyyliä, että nostetaan häntä pystyyn kun syödään. Eli jätkä laittaa häntänsä nojaamaan kaapin ja seinän väliin sinne kulmaan. Ja siinä se sitten syö hyvällä ruokahalulla.
1407635.jpg