Kissakuvahaasteessa on tällä viikolla laatikot aiheena.
Kukapa kissa nyt ei laatikoita rakastaisi, kaikenkokoiset käy. Mitä suurempi sen enemmän tilaa riehua ja mitä pienempi sen mukavampi ahtaa itseään sinne pienelle makkaralle. Kaikki käy siis.

Nää äipän ostamat kukkaselliset säilytyslaatikot oli kyllä ihan parhaita mitä tulee tähän mukkelismakkelisasennon hakuun. Tässä laatikossa se onnistui erinomaisesti.
422017.jpg

Wallukin käväisi tota isompaa laatikkoa kokeilemassa
422010.jpg

Mutta siis tällaiset pienet pahvilaatikot (joissa on vieläpä kaikenlisäksi tullut meille ruokaa kotiin) on kyllä ihan parhaita. Ihanaa ahtautua johonkin tosi pieneen lootaan ja sitten pönöttää siellä äipän kuvattavana. :)
514368.jpg

Äippä löysi ihan sattumalta tällasen ikivanhan kuvan. Miekin oon ihan kakara tässä vielä, joku 7 kk varmaan. Kuten näkyy niin laatikkoleikit on tosi kivoja myös yhdessä kaverin kanssa. Niissä voi leikkiä vaikka laatikon valloitusta, jossa toinen on laatikon sisällä ja toinen yrittää saada itselleen laatikon vallattua. Wallun tuima katse tosin kertoo, että se ei laatikon valtijan virkaa kovin helpolla luovuta.
1353564.jpg

Äippä on tässä lähiaikoina ottanut meistä paljon uusia kuvia, kun on ollut aurinkoisia päiviä. Vielä kun se jaksaisi/ehtisi niitä joskus pienentää ja laittaa nettiin, niin saataisiin tännekin näkyville. Sen nyt ainakin tietää, ettei se viikonloppuna sellaista urakkaa ehdi tehdä, joten ensi viikkoon siirtyy.

Odottaako muuten kukaan muu jo kovasti että se kunnon kevät jo tulisi? Vähän aika sitten näytti tosi hyvältä, kun aurinko paistoi tosi lämpimästi, eikä luntakaan ollut melkein missään, mutta nyt taas muutama päivä sitten satoi vähän lisää lunta, tosin eipä sitä vieläkään paljon ole.
Minä niin odotan että tulisi lämpimät kevätpäivät jo, että voisi mennä ulkoilemaan taas. Minä en talvella ulkoile paljon lainkaan, oon tällanen kesäKisu. Taitaa olla miun tämän talven ulkotarhailut laskettavissa ihan yhden tassun varpailla. :D En ole nokkaani pahemmin ulos laittanut. Wallu nyt tietenkin ulkoilee päivittäin, mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa mennä sinne kylmään hytisemään ja palelluttamaan tassujani, sen verran mukavuudenhaluinen (ja laiska muka) olen, että nukkua rötkötän mielummin nojatuolilla.